Επικοινωνία

IMG_4048Για ραντεβού ή για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε:

Τηλ. 210 -2915 883

Το γραφείο βρίσκεται στο Γαλάτσι , Φιγαλείας 31,  11147.

Υπάρχει διαθέσιμο ιδιωτικό parking ακριβώς μπροστά στο γραφείο.

 

One comment to “Επικοινωνία”
 1. Μήνυμα της ερευνήτριας βιολόγου Φωτεινής Χασιώτου προς τη μέση μητέρα : «Να θηλάζει όσο και για όσο περισσότερο μπορεί προσφέροντας το στήθος της».

  … Δείχνει ότι οι μεγάλες προσπάθειες δεν πηγαίνουν ποτέ χαμένες…

  Μακάρι να ερχόταν και κάποιος ειδικός να επισημάνει τη σπουδαιότητα του Θηλασμού στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία έχει πλήρη άγνοια και έχει καταδικάσει μια μητέρα με 9 μήνες φυλάκιση για παραβίαση της 10ήμερης επικοινωνίας του πατέρα με το 22 μηνών μωρό που θηλάζει…
  Την ίδια μέρα δικάζεται και ο «πατέρας» λόγω μη καταβολής διατροφής για τις ανάγκες του παιδιού…

  Η εισαγγελέας (γυναίκα) πρότεινε την ΑΘΏΩΣΗ μας λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων, ζητώντας την φυσική παρουσία κάποιου μάρτυρα ο οποίος να διαθέτει τις απαιτούμενες ειδικές γνώσεις γύρω από τα ζητήματα και την ψυχολογία του παιδιού υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. Οι βεβαιώσεις όπως επισήμανε δεν είναι αρκετές… Οφείλουν οι ειδικοί να πάρουν θέση στα δικαστήρια.

  Ως τόσο, ο πρόεδρος του δικαστηρίου (άντρας) μας επέβαλε την προαναφερθείσα ποινή, βάση της υποκειμενικής του αντίληψης περί θηλασμού και περί παιδικής ψυχολογίας όσον αφορά την απότομη απομάκρυνση από κύριο άτομο φροντίδας που είναι η μητέρα, ειδικότερα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  Η ελπίδα για αθώωση / δικαίωση παραμένει στο Εφετείο την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στο τριμελές πλημμελειοδικείο Λάρισας στις 9:00.

  Σας προσκαλώ !

  Καλή σας μέρα
  Α Γ
  Πρώην Θηλάζουσα μητέρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *